Όλα ξεκίνησαν ένα τράτζικ φθινοπωρινό ξημέρωμα στα Εξάρχεια… (Σεπτέμβριος,2010 - Ιανουάριος 2014)

20110719

Καλό Καλοκαίρι!!!

Σκορποχώρι… Το διαλύσαμε το μαγαζάκι. Μαζέψαμε τα πράγματά μας σε δυο βαλίτσες κι όπου φύγει φύγει. Ε, μα! Δεν μπορώ άλλο αυτό τον μύθο με τον καύσωνα των 40 βαθμών . Αυτό ίσχυε για την προηγούμενη δεκαετία, το συνηθίσαμε, στους 40 κάνουμε και τζόκινγκ. Γιατί δεν μας λέτε την αλήθεια γουρούνια; Τι 40? 50!

Η Ρούνι- ρούνι έτρεχε με 40ο C να βγάλει τα πολυπόθητα εισιτήρια. Η Τζέν-τζέν έδινε το τελευταίο μάθημα, στην τελευταία της εξεταστική… Η Ντράνα έκανε μποτέ και ασκήσεις χαλάρωσης, διότι είχε συγχυστεί με το γεγονός ότι το ξενοδοχείο δεν είναι πεντάστερο και ποιος ξέρει αν έχει air condition.  Η Ζωζώ  χοροπηδούσε από το πάτωμα στο ταβάνι, πού και πού ξεφώνιζε μόνη της «γιουπιιιιι!». Σε λίγες ημέρες θα ερχόταν η Μπέμπα από τη Λόνδρα. Η Κωνβονταφόν, ετοιμάζει ταξίδι μοναχά για πάρτι του… Ελπίζω του χρόνου τέτοια εποχή να έχω στα χέρια το προσκλητήριο του γάμου τους. Κι η miss Kanela, η business woman της ιστορίας, έκλεινε τη μία δουλειά μετά την άλλη, για να το σκάσει τον Αύγουστο σε μέρη μαγικά, ποιος ξέρει με ποιον… Σίγουρα κάτι πονηρό θα ετοιμάζει.

Ο Χόρχε θα περνούσε ένα ήρεμο καλοκαίρι, οικογενειακά, μακριά από τη μπάρα. Σημασία είχε ότι εφοδιάστηκε με το μαγιό-βρακί-απειλή. Ο Λατίνος άφηνε όλα τα ενδεχόμενα ανοιχτά κι ο GPP δεν αποκάλυψε ποτέ τον προορισμό του – φοβήθηκαν μη τους ακολουθήσουμε μάλλον…
Ο Πρόεδρος με την κομπανία του θα διασκορπιζόντουσαν στα νησιά των Κυκλάδων… Που ξέρεις; Με τόσα πήγαινε- έλα που θα κάνουμε πάλι φέτος, όλο και σε κανά λιμάνι θα βρεθούμε.

Κι ο Κακός ο Λύκος, αχ, ο κακός ο λύκος… Μάλλον θα βρίσκεται κάπου εκεί και θα παραμονεύει πίσω από τις γρίλιες.  Πάρος είναι αυτή όμως, κάπου θα τον ξετρυπώσω… (μέχρι να φύγει με κρόουλ προς Μύκονο μεριά για να γλιτώσει!Λέτε; Λέτε να βγει απο το πρόγραμμα;;;;; Ω Θεέ και Κύριε...)

Τα λέμε Σεπτέμβριο, άλλωστε πολύ λίγα επεισόδια έμειναν  μέχρι να ξενιτευτώ και να αποχωριστώ τις PereUbianes και τους PereUbites

Καλό καλοκαίρι, δροσερές βουτιές και θυμηθείτε: Απολαύστε τα κοκτέιλ σας υπεύθυνα!

Δεν υπάρχουν σχόλια: