Όλα ξεκίνησαν ένα τράτζικ φθινοπωρινό ξημέρωμα στα Εξάρχεια… (Σεπτέμβριος,2010 - Ιανουάριος 2014)

20130930

Μπέμπα Κουμφού & οι κανόνες της Συμφοράς

Το να υπερασπίζεσαι τον εαυτό σου είναι πολύ σημαντικό. Οι γυναίκες δυστυχώς το κάνουν πάντα με το λάθος τρόπο.
  1. Παίζουν με τα μαλλιά τους
  2. Γελάνε σα χαζές
  3. Χάνουν την ψυχραιμία τους
  4. Κοιτάζουν το πάτωμα
  5. Ειρωνεύονται
  6. Αφοσιώνονται στη yoga για να ξεπεράσουν τα παραπάνω…

Οι άντρες από την άλλη, είναι ακόμα πιο ηλίθιοι.
  1. Λένε προφανή ψέματα
  2. Γελάνε σα χαζοί
  3. Αλλάζουν θέμα συζήτησης
  4. Κοιτάζουν γύρω τους
  5. Κοκκινίζουν
  6. Πιστεύουν στο πλεονέκτημα της φυσικής τους δύναμης

Η Μπέμπα, απλά εκπαιδεύτηκε στο Κουμφού. Και έκτοτε, δεν ξέρει ποιον να πρωτοπλακώσει. Απειλεί τον Tony, απειλεί εμένα… Μα πάνω από όλα, της αρέσει να παίζει ξύλο με εκείνο τον Αυστραλό δάσκαλό της. Μάλιστα. Η Μπέμπα είχε συνάψει σχέσεις με τον Αυστραλό κοκκινομούρη, δάσκαλο του Κουμ-φού και σχεδόν κάθε βράδυ πλακωνόντουσαν. Δε ξέρω τι έκαναν στο κρεβάτι, αλλά ξέρω τι γινόταν μέσα στο ρίνγκ!

Η αναμέτρησή μου με Αυτόν που Συμπαθούν Όλοι ήταν μια μάχη εκτός λογικής. Ας παραδεχτούμε ότι είμαστε κι οι δύο άτομα χωρίς λογική. Επομένως οι αναμενόμενες αντιδράσεις δεν μας ταίριαζαν καθόλου. «Μοιάζετε σε πολλά σημεία…», ξεστόμισε η Μεταλλαγμένη Τζέν-τζέν. Τι εννοείς μοιάζουμε; Πως μοιάζουμε; Είμαι εγώ τρελή; Ναι. Ήμουν μια τρελή και το ήξεραν όλοι.

«Κοίτα να δεις…», είπε η Μπέμπα, ενώ παράλληλα έπιανε τα μαλλιά της κοτσίδα. «Το ζητούμενο είναι να πετύχεις το κοκαλάκι της μύτης…». Μάλιστα. Ο πιο λογικός άνθρωπος που ήξερα μέχρι τώρα στη ζωή μου, δηλαδή η Μπέμπα, με ενθάρρυνε να πλακώσω τον κόσμο, από τη στιγμή που οι φωνές μου δεν έπιαναν τόπο. «Οι γυναικούλες κάνουνε Yoga… Εμείς θα δέρνουμε!», είπε εμψυχωτικά. Η Ψυχολόγα συμφώνησε. Έκανε κι εκείνη μαθήματα. «Καλά, εγώ έδερνα ούτως ή άλλως, απλώς τώρα συστηματοποίησα τη γνώση μου…», είπε αυθόρμητα.

Τότε μου ήρθε αναλαμπή. Αυτός που Συμπαθούμε Όλοι δεν ήταν ένας απλός τρελός, αλλά κάποιος που είχε συστηματοποιήσει την τρέλα του. Από εκεί αντλούσε όλη του τη δύναμη…

Άσκηση για το Σπίτι: Πως θα συστηματοποιήσεις την τρέλα σου;

  1. Γίνε όσο ενοχλητικός θέλεις μέχρι να αναγκαστείς να ξαναγίνεις γλυκούλης. Παράδειγμα… Χάλασε το βράδυ 4 ατόμων και στο τέλος πες τους «Μα γιατί κάνετε έτσι; Εγώ σας αγαπώ!». Αφόπλισέ τους με την αγάπη σου.
  2. Κάνε την παρουσία σου αισθητή. Οι άνθρωποι έχουν χειρότερη μνήμη από το χρυσόψαρο. Κάνε σύστημα 2 κλήσεις-3 μηνύματα σε λιγότερο από 5 λεπτά, για να μη προλάβουν να σε ξεχάσουν! Όταν μετά τα τηλέφωνα κλείσουν από μπαταρία, κάνε έκπληξη! Η φυσική σου παρουσία στο χώρο θα δώσει ακόμη μεγαλύτερη χαρά!
  3. Ψάξε τα πάντα. Ξεψάχνισε ύπουλα τα πάντα για τις ζωές των άλλων. Έτσι, όταν τους βλέπεις από κοντά, δε θα φανείς περίεργος. Δε θα ρωτάς τίποτα. Δε θα χρειάζεται καν να μιλάς. Θα τα ξέρεις όλα από πριν. Κάνε το σύστημα 1: Κάνε το γλυκούλη.
  4. Κάνε άμεσες ερωτήσεις: Ποιος εκτιμάει τη διακριτικότητα; Κανείς! Γιατί να κρύβεσαι πίσω από το δάχτυλό σου. Αφού θες να μάθεις μια πληροφορία, γιατί να βάζεις σάλτσες; Γίνε άμεσος. «ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ; ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ ΕΙΣΤΕ; ΤΙ ΛΕΤΕ; ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΛΕΤΕ;». Η διακριτικότητα είναι άχρηστη. Ρώτα χωρίς δεύτερη σκέψη «ΠΟΣΟ ΣΥΧΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΣΕΞ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ;».
  5. Πες αυτό που θες ακόμη κι αν δε τους αρέσει να το ακούνε. «ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΣΚΑΤΑ. ΘΕΛΩ ΝΑ ΚΑΘΕΣΤΕ ΣΠΙΤΙΑ ΣΑΣ ΜΟΝΟΙ ΣΑΣ. ΔΕ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΠΟΥ ΔΕ ΓΝΩΡΙΖΩ».
  6. Έχε πάντοτε μαζί έναν ανιχνευτή ψεύδους: Βάλε τους άλλους να ορκιστούν στη ζωή τους και στη ζωή όσων σχετίζονται με αυτούς. Κατά τη διάρκεια του βασανιστηρίου, κοίτα βαθιά στις κόρες των ματιών για να διακρίνεις τη διαστολή. Διαστέλλονται; Τότε σου λένε ψέματα. Πεταρίζει το ρουθούνι; Πάλι ψέματα. Κομπιάζει ή χρωματίζεται περίεργα η φωνή; ΑΠΑΓΧΟΝΙΣΜΟΣ! 

Δεν υπάρχουν σχόλια: