Όλα ξεκίνησαν ένα τράτζικ φθινοπωρινό ξημέρωμα στα Εξάρχεια… (Σεπτέμβριος,2010 - Ιανουάριος 2014)

20121029

Μπουζουκοbabies...


Τους ρωτήσαμε κι απάντησαν! Τελικά τι μετράει πάνω σε μια γυναίκα; Πόσο ντυμένη και πόσο γδυμένη πρέπει να βγαίνεις έξω; Τι είναι αυτό που τραβάει τους άνδρες σα μαγνήτης σε κάτι τύπισσες ανεκδιήγητες για τα γυναικεία δεδομένα; Μόνο ένας άνδρας θα μπορούσε να σου απαντήσει… Κι όσες φορές κι αν ρωτήσεις, δεν θα καταλάβεις ακριβώς…

«Πωπω! Τι bouzoukobaby είναι αυτό;», είπε ο Ρούλης και ήπιε μια γουλιά από τη γιαπωνέζικη μπύρα του. «Τι το ιδιαίτερο έχει αυτή η γιαπωνέζικη μπύρα;», ρωτάει η Τζέν-τζέν (εκτός θέματος τελείως). H σωστή ερώτηση είναι τι το ιδιαίτερο έχει ένα μπουζουκοbaby από ένα κοινό baby… Το μπουζουκοbaby είναι η κλασική γκόμενα με το μαύρο στιλέτο, το καυτό μαύρο μίνι φόρεμα στράπλες, με γυμνό πόδι ή με καλσόν στο χρώμα του δέρματος. Κατά γενική ομολογία «η γυμνή» που γυροφέρνει όλους τους γκόμενους και χορεύει τσιφτετέλι ακόμη και με sex pistols.

Loux mpouzoukobaby: Μετά τους «sans culottes»  (χωρίς βράκες) ήρθαν οι «sans portefeuilles» (χωρίς πορτοφόλια). Τα loux bouzoukobabies κυκλοφορούν με μοναδικό όπλο της αξεπέραστη γοητεία τους (νομίζουν) και δεν μπαίνουν καν στον κόπο να πάρουν μαζί πορτοφόλι όταν βγαίνουν έξω. Γιατί; Είναι τόσο σίγουρες ότι κάποιος θα βρεθεί να  τις κεράσει
 «Μα είναι ωραία τώρα αυτή;», είπε η Ντράνα και γύρισε το βλέμμα από την άλλη… «Είναι χαρούμενη!», πετάχτηκε να πει κάποιος από τους Ρούληδες. «Να, κοίτα αυτήν εκεί…Είναι φέτα! Της βάζεις σακούλα στο κεφάλι! Αλλά είναι χαρωπή…», εξηγείται. Το μπάζο;; Και βλέπεις άλλες καλοβαλμένες, όμορφες κοπέλες να κάθονται σε μια γωνιά στο μπαρ και να μη τους μιλάει άνθρωπος!

Οι Γάλλοι έχουν έναν άλλον όρο να περιγράψουν τις «φέτες» ή «σαύρες». Τις λένε «crevettes» (= γαρίδες). Τη γαρίδα δηλαδή, της οποίας τρώγεται το σώμα αλλά πετάς το κεφάλι. Αν η γαρίδα είναι χαρούμενη, τότε κανείς δεν νοιάζεται για τη φάτσα της! Εκτός κι αν το χαμόγελο είναι πολύ άσχημο, αντικειμενικά… «Άσε που η ασχήμια κρύβει και προστυχιά…», είπε ο Αρχαιοκάπηλος. Μάλλον εκείνο το μπουκλάκι που κρέμεται στο μέτωπό του, τον έχει τυφλώσει… Δεν μπορεί!

Για να βρεις γκόμενο στη σήμερον ημέρα πρέπει ή να είσαι πρόστυχα άσχημη, μπουζουκοbaby, με κεφάλι crevette και να γελάς σα χαζή… ή απλώς να είσαι  ασιάτισσα. Άλλη μόδα κι αυτή. Μη δουν σχιστομάτα, αμέσως να τρέξουν καταπάνω της! Κι εμείς οι υπόλοιπες, έχουμε μια τελείως διαφορετική εικόνα του πως πρέπει να είμαστε για να αρέσουμε (προφανώς και αποτυχώς).

 «Ωραίο *oύστο!», μου λέει η διπλανή, ψηλή, ξανθιά, τριαντάρα γλυφαδιώτισσα (από αυτές που κάνουν yoga, αλλά τείνουν να γίνουν μπουζουκοbaby). «Ε…ευχαριστώ…», της απαντάω έχοντας ακούσει το πιο άκυρο σχόλιο που μου έχουν πει ποτέ, άκου εκεί «ωραίο γούστο!» στα καλά καθούμενα. «Γιατί;» τη ρωτάω και κοιτάζομαι, πραγματικά δεν ήταν άξιο συζήτησης το Styling της βραδιάς. Εκείνη χαμογέλασε, δεν κατάλαβε γιατί ρωτάω γιατί. «Μα γιατί;», ρωτάω τη Τζέν-τζέν, «γιατί να μου πει ότι έχω ωραίο γούστο;;;». Η Τζέν-τζέν άρχισε να γελάει και να χτυπάει τα μπούτια της υστερικά, «μπούστο σου είπε!».

Και να ένα μεγάλο πρόβλημα που εντόπισα στις γυναίκες: Οι γυναίκες παρατηρούμε συνέχεια τις άλλες γυναίκες. Τι ωραία που είναι η μία, τι ωραία που είναι η άλλη, ή τι μπάζο που είναι εκείνο το μπουζουκοbaby… Σχολιάζουμε η μια την άλλη, για το γούστο ή για το μπούστο, ό,τι διαθέτει η καθεμία. Στα γυναικεία περιοδικά, θαυμάζουμε πάλι άλλες γυναίκες … Και τελικά κάνουμε τα πάντα για να αρέσουμε…στον γυναικείο πληθυσμό! (Γυναικεία μισαλλοδοξία και μαιταιότις ματαιοτήτων τα πάντα ματαιότις!)

«Ναι…δίκιο έχεις… είναι προφανές ότι εκείνο το μπουζουκοbaby δεν έχει ανοίξει ποτέ του περιοδικό μόδας!», σχολίασε πικρόχολα η Ντράνα… «Τίποτα δεν έχει αφήσει έξω…», λέει ο Αρχαιοκάπηλος… «είσαι σαν εγώ να κυκλοφορώ με κολλητό κολλάν και να φαίνεται το…ξέρεις…». Τον ρωτάω «ναι αλλά σ’αρέσει που τα δείχνει όλα ή όχι;»… Σκέφτεται για λίγο, «δεν ξέρω! Δεν μπορώ να απαντήσω σε αυτό! Αλήθεια δεν ξέρω»…

Υ.Γ.  Ο Μάκης (Τριανταφυλλόπουλος) σε μια συνέντευξη είχε πει ότι «σέξι είναι όταν μια γυναίκα είναι πολύ ντυμένη, αλλά μπορείς να φανταστείς γυμνή…»… Old School ή υπάρχουν κι άλλοι τέτοιοι εκεί έξω;;;





1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

bouzoukobaby, την σεξυ καυλιαρα γυναικα την καταλαβαινεις απο τα εσωρουχα οχι απο τα ρουχα.
χαχαχα!Λεωνιδας