Όλα ξεκίνησαν ένα τράτζικ φθινοπωρινό ξημέρωμα στα Εξάρχεια… (Σεπτέμβριος,2010 - Ιανουάριος 2014)

20110523

Μισώ τον γκόμενό σου! Season 1, Ep.24


Μέσα στο κλίμα των γιορτών, βρήκαμε την ευκαιρία να βγούμε all together, σχηματίζοντας μια ιδιόμορφη αλλά και ενδιαφέρουσα παρέα.  Αποφασίζουμε να πάμε στο μπαρ του διαστημικού σταθμού Galaxy . Είμαστε οι Maks:  Τζέντζέν, Ντράνα και Κοnvodafone ( η Ζωζώ επικαλέστηκε πονοκέφαλο κι έμεινε μέσα, η Ρούνι-ρούνι πακετάρει τα προικιά στη Ρωσία κι η Μπέμπα ταξιδεύει ακόμα με το  ΚΤΕΛ, χαμένη κάπου στα Βαλκάνια). Την παρέα συμπληρώνουν το Αμόρε μου, ή αλλιώς ο άγνωστος Χ, ο Βασιλάρας (dj, στιχουργός, συνθέτης, κιθαρίστας, τραγουδιστής και ασφαλιστής), ο κ. Μάνγκος (ο ες αει πρώην της Τζέντζέν), ο Φανέλος  Μπαρδιέμ(φίλος του κ. Μάνγκου) και ο Μάρφιν (αμόρε της Konvodafone).

Ένα Jupiter με αγγούρι και μέντα, ένα Saturn με μαρμελάδα τζίντζερ και αρωματικό τζίν, ένα ηλιακό σύστημα εν γένει στον πάγο, με φοβερό decor αλλά αισχρή γεύση. Μεγάλη αποτυχία. Όλοι  ήμασταν ντυμένοι στην πένα, εκτός από τον Φανέλο (το λέει  κι από μόνο του, φορούσε φανέλα ο άνθρωπος, αγορασμένη κατά πάσα πιθανότητα από βενζινάδικο). Η Ντράνα έλαμπε… χάρη στο ξώπλατο φόρεμα, με σχίσιμο μέχρι τον ποπό και το κατάλευκο δέρμα της να φωσφορίζει οσάν να φορούσε αστερόσκονη. Η Τζέντζέν, ήταν ντυμένη στα ασπρόμαυρα, ένα μοναδικό συνολάκι που θύμιζε καμαριέρα του Χίλτον! Τέλος πάντων, η βραδιά εκτυλισσόταν ομαλά…

Μέχρι που οι λαίμαργες Τζέντζέν και Ντράνα, όρμησαν στα ξένα πατατάκια. Με το ζόρι τους τα πήρε από τα χέρια ο σερβιτόρος… Λίγο μετά, έκατσαν στις ξένες καρέκλες κι άρχισαν να φωτογραφίζονται με ξένα αντικείμενα.  Ούτε στη βραδιά των Λεοντιδών τέτοια λάμψη.  Ο Φανέλος μιλούσε ασταμάτητα για την πρώην του και τον πόνο του, ο Βασιλάρας σιγοτραγουδούσε τις επιτυχίες του, εγώ δεν μπορούσα να σταθώ στα πόδια μου (με είχαν χτυπήσει τα παπούτσια, αλλά είπα αυτή τη φορά να μη φύγω ξυπόλητη). Το ενδιαφέρον όλης της βραδιάς, κρυβόταν στο κουτσομπολιό που πήγαινε κι ερχόταν, αφού είχαμε χωριστεί ουσιαστικά σε εναλλασσόμενες κλίκες, με εμένα μπαλαντέρ να πηγαινοέρχομαι μεταφέροντας όλα τα καλά που άκουγα.

Κλίκα 1:  Αμόρε Άγνωστος Χ και Βασιλάρας. Κουτσομπόλευαν διακαώς την κοπελιά απέναντι, με το γουναρικό. Ήτο πρώην  του Βασιλάρα και ο όρος που συνόδευε την μετέπειτα σχέση τους, ορίσθηκε ως Φ.Π.Α. (Φιλικά, πηδιόμαστε, ακόμα).
Κλίκα 2:  Κ. Μάνγκος- Φανέλος- Τζέντζέν.  Οι ιστορίες του Φανέλου θύμιζαν τη φράση «τα λέει στη νύφη να τα ακούει η πεθερά». Όλη αυτή η ιστορία με την πρώην, έμοιαζε εκπληκτικά με όσα θα ήθελε να ξεστομίσει ο κ. Μάνγκος. Υποπτεύθηκα ότι δεν ήταν πραγματικός φίλος, αλλά ενοικιαζόμενος, μιλημένος να πει όσα χρειάζεται για να μπουρδουκλωθεί η Τζέντζέν (που απόψε δεν ήταν διόλου terminator..ακόμα).
Κλίκα 3: Κonvodafone- Μάρφιν- Ντράνα.  Η Ντράνα κι η Konvodafone περνούσαν από κόσκινο όλα τα επίμαχα σημεία των γυναικών που περνούσαν από μπροστά τους.

Αλλά και τις τρεις κλίκες ένωνε ένα βαθύ μυστικό- κουτσομπολιό. Τι τρέχει με τον κ. Μάνγκο και τη Τζέντζέν. Όλες οι υπόλοιπες κουβέντες, ήταν βιτρίνα. Τι θα γίνει επιτέλους; Θα τα ξαναβρούν ή όχι; Που θα πάει αυτή η βαλίτσα;

Ο κ. Μάνγκος και ο Φανέλος αποχώρησαν ήσυχα και τότε όλη η βραδιά έχασε το νόημά της. Αλλά, ο ενοικιαζόμενος φίλος Φανέλος Μπαρδιέμ, πληρωνόταν με την ώρα, δεν το σήκωνε η τσέπη του κ. Μάνγκου να τον κρατήσει κι άλλο με ένα ταπεινό τζιν τόνικ.

«Ποιος θα πάει τη Ντράνα σπίτι;», πετάχτηκε με ανησυχία η Τζέντζέν. Το Αμόρε άγνωστος Χ με τη Konvodafone κοιτάχτηκαν και με σύντομες τηλεπαθητικές μεθόδους κατέστρωσαν μεγαλειώδες σχέδιο. «Ο Βασιλάρας θα την πάει που μένει και κοντά!» αποφασίζουν. Η Ντράνα δαγκώνεται και κάνει νοήματα. Φοβάται να μπαίνει σε αυτοκίνητα αγνώστων, και κυρίως, φοβάται την ταχύτητα. «Μη ανησυχείς, σφαίρα θα σε πάει» συμπληρώνει το αμόρε κι η Ντράνα ασπρίζει ακόμα περισσότερο από το φυσικό της. Δεν ξέρω τι απέγιναν, εμείς φύγαμε από την άλλη.

Μόνες πλέον, εγώ κι η Τζέντζέν, επιστρέφουμε προς το Νότο, η ώρα είναι 3 αλλά λιμπιζόμαστε ένα εύγευστο Space του Χόρχε, έτσι, για την προσγείωση στον πλανήτη Γη. Και καταλήγουμε στη μπάρα του Pere Ubu, όπου και παραμείναμε μέχρι το ξημέρωμα…  Την ώρα που χαράζει η αυγή, η Τζέντζέν, μεταμορφώνεται σε… Terminator! Καλά Χριστούγεννα, κύριε Mανγκο… x0x0 gossip girl :P

Δεν υπάρχουν σχόλια: