Όλα ξεκίνησαν ένα τράτζικ φθινοπωρινό ξημέρωμα στα Εξάρχεια… (Σεπτέμβριος,2010 - Ιανουάριος 2014)

20110523

Το μυστικό της νεότητας...


Τα γενέθλια της Miss Κανέλας ήταν λιγότερο περιπετειώδη, αλλά περισσότερο γκλάμουρους. Ήταν Σάββατο βλέπεις κι είχαμε βάλει τα καλά μας. Φορέματα, σακάκια, τακούνια, γκλίτερ και κόκκινα κραγιόνια…  Δεν παίζεις τουρτοπόλεμο έτσι…

Εκείνη τη βδομάδα, περάσαμε περισσότερες ώρες στο Pere Ubu παρά στα σπίτια μας. Κι είναι λίγο δύσκολο να τα βάλω όλα σε μια σειρά, γι’ αυτό λέω να μιλήσω λίγο για τους άλλους… (η εύκολη λύση).

Η miss Κανέλα, έγινε 30,όμως δεν ταράχτηκε καθόλου. Καταρχήν, όχι μόνο στις φωτογραφίες, αλλά και από κοντά, μοιάζει μικρότερη από εμένα το σαπιοκάραβο. Είναι να μη λάμπεις παιδί μου… Τις προηγούμενες μέρες, την είχα στριμώξει να μου ομολογήσει το μυστικό της νεότητας. Πως γίνεται να μοιάζει 19 στα 30;

«Λοιπόν, παίρνεις ένα μπολ και το γεμίζεις μέχρι τη μέση με αλατόνερο. Προσθέτεις ένα κοκαλάκι νυχτερίδας, ένα νύχι αετού και μια μίξα κροκόδυλου. Πασαλίβεις τη μούρη σου κάθε ημέρα που ξυπνάς και κάθε βράδυ πριν κοιμηθείς. Α! Κι αν θες να το χρησιμοποιήσεις και για τον κώλο, μη ξεχάσεις να προσθέσεις και λίγη κανέλλα…».

Τι γελάς μωρέ; Λες να σου έλεγα ποτέ την πραγματική συνταγή; Ας γελάσω, χουαΧΟΥΑχουα.

Η Τζέν-τζέν αντιπροτείνει… « Παίρνεις την οδοντόκρεμα… Αυτό. Τέλος! Βάζεις οδοντόκρεμα στη μούρη σου και κοιμάσαι με αυτή! Ούτε νυχτερίδες, ούτε κατσαρίδες…». Παλιά η συνταγή, μας την έλεγε η Jennifer Lopez στη super Κατερίνα, γύρω στη δεκαετία του ’90. Τότε που είχαμε σπυριά στην περιοχή Τ και νομίζαμε ότι την πρώτη φορά που κάνεις σεξ είναι ωραία κι αγαπάς.  Καμιά πιο πρόσφατη συνταγή;  (φέρτε πίσω τα σπυριά και πάρτε μου τις ρυτίδες! )

Η Ντράνα φυσικά θα έλεγε την τελευταία κουβέντα. Ανοίγει το μικρό βραδινό της τσαντάκι και βγάζει μια λίστα, σε ροζ αρωματισμένο χρώμα. Την έχει πάντοτε μαζί της σαν κατάλογο πλασιέ… « Ροζ μπουκαλάκι 1: Κατά της γήρανσης, Ροζ μπουκαλάκι 2: Για ανάπλαση Ροζ μπουκαλάκι 3: Για βαθιά ενυδάτωση Ροζ μπουκαλάκι 4: Για ροζ μαγουλάκια Ροζ μπουκαλάκι 5,6,7,8….».Stooooooop!

Η Μπέμπα αγχώθηκε. Έκλεισε τα μάτια κι άρχισε να περιφέρει το δάχτυλό της πάνω απο το ροζ χαρτί για να διαλέξει ένα απο τα πολλά μπουκαλάκια. "Ενυδατική", αυτά. 

Εσύ Ζωζώ; «Sex».

Αυτό είναι το μυστικό της νεότητας… Αφήστε κάτω τα βατραχοπόδαρα και τρέχτε… 

Δεν υπάρχουν σχόλια: